Aréna Plaza

 • Téli leárazások az Arena Mallban

  Téli leárazások az Arena Mallban

  Bár a karácsonynak vége, van egy jó hírünk: lenyűgöző akciókkal várunk az Arena Mallban! Ha még nem tudod, mit vegyél fel szilveszterre, vagy szeretnéd frissíteni téli ruhatárad, nézz körül üzleteinkben!

  ...
 • Budapest International Documentary Festival

  Budapest International Documentary Festival

  2018. február 23-28. között a Cinema City Aréna ad helyet a “Budapest International Documentary Festival”, a világ legrangosabb és legfrissebb egészestét dokumentumfilmjeinek nemzetközi versenyének. http://bidf.hu/hu/nyitolap/

  ...
 • Megújul a Cinema City Arena VIP!

  Megújul a Cinema City Arena VIP!

  Mozirajongók figyelem! Januárt 15-től a Cinema City VIP mozirészlege felújítás miatt zárva tart. Az átalakítás a VIP koncepció teljes megújítását jelenti: kompletten új menüvel, lobby design-nal és székekkel várják majd a látogatókat. A nyitás várható

  ...
 • Támogasd a négylábú hősöket!

  Támogasd a négylábú hősöket!

  Ismerd meg az akcióhős ebeket és támogasd a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat mentőkutyás egységének nélkülözhetetlen munkáját. Adományodért cserébe még egy plüssállatot is választhatsz magadnak!

  ...
 • 5+1 TIPP a stresszmentes karácsonyért

  5+1 TIPP a stresszmentes karácsonyért

  Találd meg a nyugalmat az Arena Plazában

  ...
 • Adományozz egészséget!

  Adományozz egészséget!

  Gyere el december 15-én 12:00 és 18:00 óra között az Arena Plazába és segíts! A véradással több életet menthetsz, mint gondolnád. Ne felejtsd el magaddal hozni személyi igazolványodat, TAJ-, és lakcímkártyádat!

  ...
 • Indul az Arena Stylist!

  Indul az Arena Stylist!

  Jól jönne egy kis segítség a shoppingoláshoz? Szeretnéd tudni, mi áll igazán jól? Segít az Arena Stylist! Próbáld ki új, ingyenes szolgáltatásunkat és frissítsd fel stílusod velünk! A részleteket itt találod!

  ...
 • Megnyílt az Update1!

  Megnyílt az Update1!

  Teljes választék az élelmiszerek minden szektorában. Friss pékáru, cukrászat, felvágottak, tejtermékek, édességek, tészták, üdítők hozzáadott cukor nélkül, minimum felére csökkentett szénhidrát tartalommal és 30 alatti glikémiás index megvalósításával.

  ...