Megújul az Arena Mall!
 

Nagyszerű hírt szeretnénk megosztani Veletek: kezdetét vette az Arena Mall megújulása! A bevásárlóközpont eddigi legnagyobb átalakításával célunk, hogy még szélesebb nemzetközi kínálattal, új és megújult üzletekkel, modern, exkluzív környezettel várjunk Benneteket, legyen szó vásárlásról vagy kikapcsolódásról.

 

Az átalakítás több lépcsőben valósul meg, így az Arena Mall fejlődése lépésről lépésre érzékelhető, látható lesz számotokra is. Mindig tartogatunk Nektek valami újat!

 

Új helyszínen a CCC és a Mohito, érkezik a Cropp és a Reserved!

 

CCC üzletünk júniustól, Mohito üzletünk pedig ősztől új helyszínen, megújult környezetben vár Benneteket. Őszre még egy meglepetéssel készülünk: a Cropp is megnyitja kapuit az Arena Mallban. És ezzel még nincs vége az újdonságoknak, hiszen jövő tavasszal nyílik a Reserved kétszintes áruháza a legújabb koncepcióval, ahol a márka teljes női, férfi és gyermek divatkínálatát megtaláljátok majd.

 

Friss, kényelmes, fenntartható: megújul ételudvarunk!

 

Egy hely, ami nem csak a finom falatokról szól: ételudvarunkat az elkövetkező hónapokban teljesen átépítjük, zöldítjük és felfrissítjük, hogy igazán élettelivé varázsoljuk számotokra! 

 

A változások értetek történnek: biztosak vagyunk benne, hogy a megújult Arena Mall még kényelmesebb, inspiráló helyszínt és időtöltést kínál majd számotokra.

 

A megújulás további részleteiről folyamatosan tájékoztatunk Benneteket. Kövessétek honlapunkat, Facebook és Instagram oldalunkat!

  

Az Arena Mall csapata

Dátum

14 Ápr. 2024 22:00 - 30 Dec. 2025 23:00

Töltsd le a SPOT applikációt

apple-download-icongoogle-download-icon

Legfrissebb hírek