Aréna Plaza

Info

Info

Arena Mall

1087 Budapest, Kerepesi út 9.

tel.: 06 1 880 7010

email: [email protected]

Nyitva tartás:
Üzletek
Hétfő – Szombat 10.00 – 21.00
Vasárnap 10.00 – 19.00
Éttermek, kávézók*
Mindennap 08.00 – 24.00
Tesco
Hétfő – Szombat 6.00 – 22.00
Vasárnap 7.00 – 20.00
Cinema City Jegypénztár
Mindennap 09.30 – 22.30
Peak Gym
Mindennap 0.00 – 24.00

*Az éttermek, kávézók a megjelölt időtartamon belül egyedi nyitva tartással üzemelnek.

Szolgáltatások

Információs pult

Információs pultunk a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől szombatig 10.00 és 21.00 óra, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között) bármikor rendelkezésre áll. A pultnál ügyfélszolgálati munkatársaink teljes körű tájékoztatást tudnak nyújtani a bevásárlóközponttal kapcsolatos információkról. Az információs ponton minden kiadványunk megtalálható, melyek segítenek tájékozódni a bevásárlóközpontban, illetve üzleteink ajánlatait is bemutatják. Az „Arena 20%-os Szerda” kuponokat kinyomtatva itt is meg lehet találni.

Biztonsági szolgálat

Az Arena Mall bevásárlóközpontba látogatók biztonságát 24 órás biztonsági szolgálat őrzi. Feladatuk jelenlétükkel megelőzni a bajt, betartva minden jogszabályi előírást az intézkedések során. Napi 24 órában fogadja bejelentését a biztonsági szolgálat diszpécser központja a 06-1-880-7012 számon. Kamerarendszer adatkezelési tájékoztató

Autómosó

A Sonax autómosó a mélygarázs -1. szintjén a zölddel jelzett parkolózónában található. Az autómosó a hét minden napján 9.00 és 21.00 óra között tart nyitva. Szolgáltatások: külső és belső autótisztítás, autóápolás, gumicsere, autóápolási termékek értékesítése.

Mosdók

Az Arena Mall bevásárlóközpontban 2 szinten 6 különböző helyszínen található női és férfi mosdó, illetve speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított mellékhelyiség. Mindemellett komfortos baba-mama szoba várja a szülőket és a kicsiket az Arena Mall emeletén a Peek&Cloppenburg és a Nautica, illetve a földszinten a Klier fodrászat és a Ruhadoki közötti folyosón. Itt a pelenkázáson felül, kényelmesen, kulturált környezetben tudják megetetni a csecsemőket a kismamák. Az emeleti baba-mama szoba kulcsát a ruhatárban, a földszinti szoba kulcsát az információs pultnál 1000 Ft letéti díj megfizetése mellett, illetve azonosításra alkalmas személyi irat bemutatásával lehet átvenni.

Bankautomaták

Az Arena Mallban három bankfiók üzemel (CIB Bank, ERSTE Bank, OTP Bank), melyek mind rendelkeznek pénzkiadó automatával, ezek az automaták – szokás szerint – a bankfiókokon kívül helyezkednek el, így bármikor igénybe lehet venni a bankok ATM szolgáltatásait. Ezen felül van még Erste Bank, K&H Bank és Unicredit Bank automata is a házban.

Csomagmegörző, ruhatár

A bevásárlóközpont első emeletén a Peek & Cloppenburg és a Nautica közötti folyosón található egy ruhatár, illetve egy önkiszolgáló csomagmegőrző. A ruhatár a nyitvatartási idő alatt van nyitva, és ingyen használható. A csomagmegőrző szekrény 1000 Ft letétért vehető igénybe.

Őrzött kerékpártároló

A kamerával és biztonsági őrrel őrzött biciklitároló a Nyugati Kapunál található az áruszállító rámpa mellett. A tároló a nap 24 órájában, a hét minden napján igénybevehető. Használatbavétel előtt személyazonossági okmány bemutatása szükséges. A ház többi kerékpártárolója továbbra sem őrzött.

Parkolás

Az Arena Mall kétszintes, 2.800 férőhelyes parkolója jelenleg Budapest legynagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden napján INGYENES. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek. A parkoló nem őrzött. További információért, kérjük, olvassák el figyelmesen a bejáratokra ragasztott Parkolási Szabályzatot.

Motoros parkoló

A motorral érkező látogatók a P1 parkoló szinten találják motoros parkolónkat. A 2×6 motor elhelyezésére alkalmas parkolóhely az E8-10 és az N9-11 jelölésű parkolóhelyeken található.

Mozgássérült parkolóhelyek

A P1-es parkolószinten 29, a P2-es szinten pedig 28 mozgássérült parkolóhely áll rendelkezésre.

Gyógyszertár

Az Arena Gyógyszertár a Tesco folyosón helyezkedik el. Gyógyszertárunkban receptköteles-, vény nélkül kapható- és homeopátiás gyógyszerek széles választékán felül gyógyhatású készítmények, gyógyteák és különböző kézműves, natúr kozmetikumok érhetőek el. Részletes, körültekintő szaktanácsadást nyújtunk, kérésre ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést végzünk.

Általunk forgalmazott kozmetikai készítmények: ACM, Babe, Biodema, Coco Cosmetics Eucerin, La Roche Posay, Nuxe, Uriage, Vichy, Világoshegyi levendula termékek.

Nyitva tartás: hétköznap 8.00 – 20.00 óráig, hétvégén 10.00 – 19.00 óráig. Bankkártya- és egészségpénztári elfogadóhely vagyunk.

Minden vasárnap 10% kedvezményt biztosítunk gyógyhatású készítményeink árából, Józsefváros kártya tulajdonosoknak pedig folyamatosan biztosítjuk a 10% kedvezményt.*

* A kedvezmények nem összevonhatóak.

Parkoló megközelítés

megközelítés