Aréna Plaza

Info

Info

Arena Mall

1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Tel.: 06 1 880 7010

Email: info@arenamall.hu

Házirend

Nyitva tartás:
Üzletek
Hétfő – Szombat 10.00 – 21.00
Vasárnap 10.00 – 19.00
Éttermek, kávézók*
Mindennap 08.00 – 24.00
Tesco
Hétfő – Szombat 6.00 – 22.00
Vasárnap 7.00 – 20.00
Cinema City Jegypénztár
Mindennap 09.30 – 22.30
Peak Gym
Mindennap 0.00 – 24.00

*Az éttermek, kávézók a megjelölt időtartamon belül egyedi nyitva tartással üzemelnek.

Szolgáltatások

Areny Stylist szolgáltatás

Az Arena Stylist szolgáltatás 2 órás stílustanácsadást foglal magában az Arena Mall stylistjával, Oláh Dórival. Egy rövid beszélgetést követően Dóri az Arena Mall üzleteiben megmutatja, milyen darabok passzolnak leginkább a vendég stílusához, alkatához, személyiségéhez.

Az időpontfoglalással kapcsolatban itt tájékozódhat: https://www.arenamall.hu/landing/arena-stylist/

Információs pult

Információs pultunk a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől szombatig 10.00 és 21.00 óra, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között) bármikor rendelkezésre áll. A pultnál ügyfélszolgálati munkatársaink teljes körű tájékoztatást tudnak nyújtani a bevásárlóközponttal kapcsolatos információkról. Az információs ponton minden kiadványunk megtalálható, melyek segítenek tájékozódni a bevásárlóközpontban, illetve üzleteink ajánlatait is bemutatják. Az „Arena 20%-os Szerda” kuponokat kinyomtatva itt is meg lehet találni.

Biztonsági szolgálat

Az Arena Mall bevásárlóközpontba látogatók biztonságát 24 órás biztonsági szolgálat őrzi. Feladatuk jelenlétükkel megelőzni a bajt, betartva minden jogszabályi előírást az intézkedések során. Napi 24 órában fogadja bejelentését a biztonsági szolgálat diszpécser központja a 06-1-880-7012 számon. Kamerarendszer adatkezelési tájékoztató

Autómosó

A Sonax autómosó a mélygarázs -1. szintjén a zölddel jelzett parkolózónában található. Az autómosó a hét minden napján 9.00 és 21.00 óra között tart nyitva. Szolgáltatások: külső és belső autótisztítás, autóápolás, gumicsere, autóápolási termékek értékesítése.

Mosdók

Az Arena Mall bevásárlóközpontban 2 szinten 6 különböző helyszínen található női és férfi mosdó, illetve speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított mellékhelyiség.

Baba-mama szobák

Kisbabával is kényelmesen vásárolhat nálunk: két, teljes körűen felújított, kényelmes és jól felszerelt baba-mama szoba áll rendelkezésre a bevásárlóközpontban. A baba-mama szobák az emeleten a Peek& Cloppenburg és Nautica, valamint a földszinten a Klier fodrászat és a Ruhadoki közti folyosón találhatók. Itt a pelenkázáson felül kényelmesen, kulturált környezetben tudják megetetni a csecsemőket a kismamák.

Nyitva tartás:

  • hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 között
  • vasárnap 10:00 és 19:00 között.

A közlekedést a bevásárlóközpont tágas terei, valamint 9 mozgójárda, 10 mozgólépcső és 6 lift teszik könnyebbé és kényelmesebbé.

Bankautomaták

Az Arena Mallban három bankfiók üzemel (Raiffeisen Bank, ERSTE Bank, OTP Bank), melyek mind rendelkeznek pénzkiadó automatával, ezek az automaták – szokás szerint – a bankfiókokon kívül helyezkednek el, így bármikor igénybe lehet venni a bankok ATM szolgáltatásait. Ezen felül van még Erste Bank, K&H Bank és Unicredit bankautomata is a házban.

Ingyenes wifi

Az Arena Mall-ban ingyenes wifi hálózat áll rendelkezésre, hogy mindig naprakész legyél! Hogyan csatlakozhatsz a hálózatra? Mindössze annyit kell tenned, hogy mobil eszközödön kiválasztod az ARENAPLAZA hálózatot, majd regisztrálsz a kért adatokkal (név, születési év, nem, email cím és jelszó megadásával). Email címed megerősítésével, majd a megadott jelszóval már csatlakozhatsz is hálózatunkra. Ha már korábban regisztráltál, a legközelebbi alkalommal csak be kell jelentkezned és már használhatod is az ingyenes wifi hálózatot.

Csomagmegörző, ruhatár

A bevásárlóközpont első emeletén a Peek & Cloppenburg és a Nautica közötti folyosón található egy ruhatár, illetve egy önkiszolgáló csomagmegőrző. A ruhatár a nyitvatartási idő alatt van nyitva, és ingyen használható. A csomagmegőrző szekrény 1000 Ft letétért vehető igénybe.

Őrzött kerékpártároló

A kamerával és biztonsági őrrel őrzött biciklitároló a Nyugati Kapunál található az áruszállító rámpa mellett. A tároló a nap 24 órájában, a hét minden napján igénybevehető. Használatbavétel előtt személyazonossági okmány bemutatása szükséges. A ház többi kerékpártárolója továbbra sem őrzött.

Parkolás

Az Arena Mall kétszintes, 2.800 férőhelyes parkolója jelenleg Budapest legnagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden napján az első 3 órában ingyenes. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek. A parkoló nem őrzött. További információért, kérjük, olvassák el figyelmesen a bejáratokra ragasztott Parkolási Szabályzatot.

Motoros parkoló

A motorral érkező látogatók a P1 parkoló szinten találják motoros parkolónkat. A 2×6 motor elhelyezésére alkalmas parkolóhely az E8-10 és az N9-11 jelölésű parkolóhelyeken található.

Mozgássérült parkolóhelyek

A P1-es parkolószinten 29, a P2-es szinten pedig 28 mozgássérült parkolóhely áll rendelkezésre.

Gyógyszertár

Az Arena Gyógyszertár a Tesco folyosón helyezkedik el. Gyógyszertárunkban receptköteles-, vény nélkül kapható- és homeopátiás gyógyszerek széles választékán felül gyógyhatású készítmények, gyógyteák és különböző kézműves, natúr kozmetikumok érhetőek el. Részletes, körültekintő szaktanácsadást nyújtunk, kérésre ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést végzünk.

Általunk forgalmazott kozmetikai készítmények: ACM, Babe, Biodema, Coco Cosmetics Eucerin, La Roche Posay, Nuxe, Uriage, Vichy, Világoshegyi levendula termékek.

Nyitva tartás: hétköznap 8.00 – 20.00 óráig, hétvégén 10.00 – 19.00 óráig. Bankkártya- és egészségpénztári elfogadóhely vagyunk.

Minden vasárnap 10% kedvezményt biztosítunk gyógyhatású készítményeink árából, Józsefváros kártya tulajdonosoknak pedig folyamatosan biztosítjuk a 10% kedvezményt.*

* A kedvezmények nem összevonhatóak.

Parkoló megközelítés

megközelítés