Aréna Plaza

Kapcsolat

Kapcsolat

Arena Plaza

1087 Budapest, Kerepesi út 9.

tel.: 06 1 880 7010

email: [email protected]

Nyitva tartás:
Üzletek
Hétfő – Szombat 10.00 – 21.00
Vasárnap 10.00 – 19.00
Éttermek, kávézók*
Mindennap 08.00 – 24.00
Tesco
Mindennap 6.00 – 24.00
Cinema City Jegypénztár
Mindennap 09.30 – 22.30

*Az éttermek, kávézók a megjelölt időtartamon belül egyedi nyitva tartással üzemelnek.

Szolgáltatások

Információs pult

Információs pultunk a bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől szombatig 10.00 és 21.00 óra, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között) bármikor az Önök rendelkezésére áll. A pultnál ügyfélszolgálati munkatársaink teljes körű tájékoztatást tudnak nyújtani a bevásárlóközponttal kapcsolatos információkról. A pultnál minden kiadványunk megtalálható, melyek segítenek tájékozódni a bevásárlóközpontban, illetve üzleteink ajánlatait is bemutatják. Itt az „Arena 20%-os Szerda” kuponokat kinyomtatva itt is meg lehet találni.

Biztonsági szolgálat

Az Arena Plaza bevásárlóközpontba látogatók biztonságát 24 órás biztonsági szolgálat őrzi. Feladatuk jelenlétükkel megelőzni a bajt, betartva minden jogszabályi előírást az intézkedések során. Napi 24 órában fogadja bejelentését a biztonsági szolgálat diszpécser központja a 06-1-880-7012 számon.

A parkoló nem őrzött, további információért, kérjük, olvassák el figyelmesen a bejáratokra ragasztott Parkolási Szabályzatot.

Autómosó

A Sonax autómosó a mélygarázs -1. szintjén a zölddel jelzett parkolózónában található. Az autómosó a hét minden napján 9.00 és 21.00 óra között tart nyitva. Szolgáltatások: külső és belső autótisztítás, autóápolás, gumicsere, autóápolási termékek értékesítése.

Parkolás

Az Arena Plaza kétszintes, 2.800 férőhelyes parkolója jelenleg Budapest legynagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden napján INGYENES. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek.

Csomagmegörző, ruhatár

A bevásárlóközpont első emeletén a Peek & Cloppenburg és a Samsonite közötti folyosón található egy ruhatár, illetve egy önkiszolgáló csomagmegőrző.

A ruhatár a nyitvatartási idő alatt van nyitva, és ingyen használható.

A csomagmegőrző szekrény 1000 Ft letétért vehető igénybe.

Mosdók, pelenkázó

Az Arena Plaza bevásárlóközpontban 2 szinten 6 különböző helyszínen található női és férfi mosdó, speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított mellékhelyiség és pelenkázó.

Bankautomaták

Az Arena Plazában számos bankfiók üzemel (CIB Bank, Citibank, OTP Bank), melyek mind rendelkeznek pénzkiadó automatával, ezek az automaták – szokás szerint – a bankfiókokon kívül helyezkednek el, így bármikor igénybe lehet venni a bankok ATM szolgáltatásait. Ezen felül van még Erste Bank, K&H Bank és Unicredit Bank automata a házban.