Aréna Plaza

Mutasd a térképen

Guess

1981-ben, az Egyesült Államokban farmer márkaként induló GUESS töretlen sikerének köszönhetően globális életstílus márkává nőtte ki magát. Ma a GUESS teljes női, férfi és gyermek ruházati és kiegészítő kollekciót tervez és forgalmaz világszerte. Az évek során felejthetetlen, innovatív kampányai tették a GUESS arculatot közismerté.

A GUESS Jeans kollekciójával Los Angeles csak egy karnyújtásra van. A minták és fazonok az Angyalok Városát hívják életre, változatos, játékos igazi GUESS viziót varázsolva a gardróbszekrényekbe. Érezd a szabadságot, járjon át a fiatalos lendület és száguldj.

Az igazi GUESS stílust követő Marciano ruházati és kiegészítő kollekció a divatvilág élvonalának különleges szeglete. A kifutók által inspirált kollekciót olyan divatorientált nőknek és férfiaknak tervezik, akik merészen érzékiek, de mégis magasan szofisztikált stílusukkal a letisztult glamour-t képviselik a mindennapokban.

A GUESS táska és cipő kollekciójának fő eleme az innováció. Korszerű, trendkövető ikonikus kedvencek és funkcionális darabok végeláthatatlan sorából választhatják ki a divat megszállottjai a tökéletes kiegészítőt. A különféle fazonú táskákhoz koordinált pénztárcák, sálak, övek és egyéb kiegészítők tartoznak. Lábbelit minden alkalomra biztosít a GUESS; bűbájos körömcipők szandálok lapos és magas sarkú változatban, platformok, sportcipők és balerinák.

Az Aréna Pláza GUESS üzlet kínálatában megtalálható a női és férfi GUESS Jeans, Marcaino, táska-kiegészítő, cipő, fehérnemű, óra, ékszer, parfüm és napszemüveg kollekció.

Forgalmazott márkák:
Guess

Nyitva tartás:
Hétfő – Szerda: 10.00 - 21.00
Csütörtök: 10.00 - 21.00
Péntek: 10.00 - 21.00
Szombat: 10.00 - 21.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

Telefon:
0614151787